Gündem:
O KORGENERAL de TUTUKLANDI
O KORGENERAL de TUTUKLANDI

Korgeneral İbrahim Yılmaz tutuklandı

Darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmada gözaltına alınan ve adliyeye çıkarılan Diyarbakır 7. Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz tutuklandı.

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan Diyarbakır 7. Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca 15 Temmuz'da FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün, bir kısım askeri ve kamu personeli ile iştirak ettiği darbe teşebbüsüne ilişkin Türk Ceza Kanununun (TCK) 309, 312. ve 314. maddeleri uyarınca başlattığı soruşturma devam ediyor.

Soruşturma kapsamında Diyarbakır'da gözaltına alınan 7. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz, savcılıkta ifade işlemleri tamamlandıktan sonra sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.


DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku