Gündem:
'OCAĞINA DÜŞTÜK, OYUNU İSTİYORUZ'

"OCAĞINA DÜŞTÜK, OYUNU İSTİYORUZ"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'nın Çubuk ve Pursaklar ilçelerinde esnaf ziyaretinde bulundu. Akşener, Çubuk'taki ziyaretlerinde belediye başkan adayı Korhan Merki için oy istedi. 

"PKK VE DEM İLE BİRLİKTE MİSİNİZ?" SORUSUNU YANITLADI

Esnafla sohbet eden Akşener şikayet ve sorunları da dinledi. Akşener, Pursaklar'da da Belediye Başkan Adayı Zekeriya Ersarı'ya oy istedi. Akşener, bir vatandaşın "Şu an PKK ve DEM ile birlikte misiniz?" diye sorması üzerine, "Yalnız başımıza giriyoruz, tek başımıza" cevabını verdi. 

"OCAĞINA DÜŞTÜK, OYUNU İSTİYORUZ"

Akşener, girdiği bir dükkanda da "3 sene esnaf gezdim, Hakkari'den Edirne'ye kadar. Esnaf istihdam yaratıyor; hem de üretileni satıyor. Sizlere dikkat çekmek amaçlı 3 sene gezdim ve bu dükkanların içinde ne partimi övdüm ne oya yönelik bir şey yaptım. Tamamen özne, siz oldunuz. Siyaset yumruklaşmayı gerektirecek bir durum değil" dedi. 

Akşener, girdiği başkan bir dükkanda ise "Seçimler geldi. Bütün siyasi partiler gibi biz de oy istemeye geldik. Ocağına düştük, oyunu istiyoruz" diye konuştu.



SÖZCÜ Gazetesi
Anahtar Kelimeler
Meral AkşenerİYİ PARTi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku