Gündem:
ÖZCAN DENİZ'DEN ÇARPICI RAMAZAN YORUMU!
ÖZCAN DENİZ'DEN ÇARPICI RAMAZAN YORUMU!

Özcan Deniz'in Ramazan ayı dolayısıyla Instagram sayfasında paylaştığı yazısı özellikle televizyonlarda program yapan din adamlarını çok kızdıracak.

Sayfasında pide fotoğrafı yayınlayan Deniz, altına "Yine zengin sofralar kurulacak, yine sahurda ve iftarda 5 öğünlük yemekler yenilecek ve otellerde, restoranlarda artanlar çöpe atılacak, yine açlıktan siniri bozulanlar oruç tutmayanlara saldıracak, yine din adamları tutarsız konuşmalarını acıklı müzikler eşliğinde tv'lerde büyük ücret karşılığında yapıp kafaları karıştıracak, yine ünlülerle! iftar partileri düzenlenip tv şovları yapılacak, yine "oruç tutmanın"  tüm nedenleri unutulup en basitinden gün boyu aç kalıp ezanla beraber yemeğe saldırmak zannedilecek. İsraftan uzak, öfkeden uzak, nefsine hakim, Allah'a yakın bir Ramazan geçirmeniz dileği ile hayırlı Ramazanlar... " notunu düştü.

İşte o mesaj;




Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Saruhan 9 yıl önce

helal olsun,özcan deniz'e çok haklı bir eleştiri.
hacı oldu acı,hoca oldu kocaman bir yalancı

Misafir Avatar
DERYA TURAN 9 yıl önce

doğru söze ne hacet..

Misafir Avatar
devce 9 yıl önce

özcan bey kendi kazandığı paraları;gayrimenkulleri,sevgililerini ve otellerde su gibi içtiği bilmem kaç paralı şarap viskileri..konserlerde aldığı paraların hesabını bu millet hiç sormadı....kendi müzik yaparken duygusal müzik kullanmış mı hiç...kendi nefsine baksın önce...ahkam kesi̇yor...bu mi̇llet olmasaydi sende bi̇ hi̇çti̇n hi̇ç..unkapani geldi̇ği̇n i̇lk günü unutmadim ben...na kasetçi̇ler çarşisina...birakta mi̇llet kendi̇si̇ karar versi̇n ne yapacağina...

Misafir Avatar
KAĞAN TÜRK 9 yıl önce

türkiye"ye özcan deniz gibi mert insanlar lazım hacılar hocalar cübbeli sarıklı cahiller değil sapıklar müritler değil gerçek di̇n adamları lazım bu ülkeye sömürmeden dini alet etmeden din hayatını ayrı özel sosyal hayatını ayrı yaşayan bu memleket hacılardan hocalardan çok çekti gerçek hakiki islamiyeti anlatacak din adamları lazım siyasal islam değil saydaşlaştıırlmış deforme edilmiş islam anlayışı değil...

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku