Gündem:
PATRİOTLARIN GİDİŞİ TEHDİT DEĞİL MÜJDEDİR!

"PATRİOTLARIN GİDİŞİ TEHDİT DEĞİL MÜJDEDİR!

Geçtiğimiz günlerde önce Almanya, ardından ABD Patriot füzelerini Türkiye’den çekeceklerini ilan etti. Bu kararla birlikte halkımız derin bir nefes almıştır.


Füzelerin çekilmesi, NATO’nun bir kolunu Türkiye’den çekmesi demektir.

Ülkemizde bulunan tüm yabancı üs, asker ve teçhizat milli güvenliğimize tehdittir. Çünkü bunlar içte 5. kol faaliyeti yürütmenin, dışta ise Türkiye’yi komşularıyla savaşa sürüklemenin araçlarıdır.

Bugün Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta bulunan Patriot füzeleri, Türkiye ve Suriye arasında savaş çıkarma planının birer parçasıydı.


Füzelerin çekilme kararı ile Batı’nın Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ı yıkma amaçlı işgal tehdidi çökmüştür. Türkiye ile Suriye’nin tekrar diplomatik ilişkiler kurmasının kolaylaştırılmıştır.


Aynı zamanda füzelerin çekilmesi, Türkiye’nin milli bir savunma sistemi kurması için tarihi bir fırsattır. Vatan Partisi bu olanağın değerlendirilmesi için önümüzdeki dönem çeşitli ziyaretler planlamıştır.

Batı basını Patriot füzelerinin çekilmesini PKK’ya karşı operasyonlara misilleme olarak duyurdu.

Vatan Partisi olarak tüm dünyaya ilan ediyoruz:

Türkiye Cumhuriyeti, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk Milleti, bölücü terörle mücadele için hiçbir Batılı silah sistemine muhtaç değildir. Füzelerin çekilmesi bizim için tehdit değil müjdedir.

Unutmayınız Türkiye Cumhuriyeti emperyalizmle savaşla kurulmuştur, düşmanlığınızla yıkılmaz!

ABD başta olmak üzere tüm Batılı devletleri uyarıyoruz:

PKK ve PYD ile yürüttüğünüz dolaylı ve dolaysız işbirliğini derhal sonlandırın. Ne Türkiye’yi ne Suriye’yi ne de Irak’ı bölemeyeceksiniz!"

Yunus Soner
Vatan Partisi Uluslararası İlişkiler Bürosu Başkan Yardımcısı



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

"DAHA  GÜÇLÜ YANIT VERİRİZ"
İran, İsrail'in muhtemel saldırısına "daha güçlü" ve "daha kapsamlı" yanıt...

Haberi Oku