Gündem:
PKK TUNCELİ'DE POLİS LOJMANINA SALDIRDI

PKK TUNCELİ'DE POLİS LOJMANINA SALDIRDI

Tunceli’de saldırı: "1 polis şehit, 3 yaralı"

Tunceli'de, bölücü terör örgütü mensuplarınca, polis lojmanlarının güvelik noktası ile önünde bekleyen zırhlı polis araçlarına uzun namlulu silah ve roketatarla saldırı düzenlendi. Saldırıda bir polis şehit oldu. 3 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, kent merkezindeki Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan polis lojmanlarına, akşam saatlerinde bir grup bölücü Terör örgütü mensubu tarafından uzun namlulu silah ve roketatarla saldırı düzenlendi. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.


Saldırı üzerine bölgeye çok sayıda takviye zırhlı araç ve Özel Harekat timi sevk edildi.


1 POLİS ŞEHİT 


Tunceli'de PKK'lıların Polisevi'nin bulunduğu bölgeye yönelik silahlı saldırısı sonrası 1 polis şehit oldu, 2'si polis, 1'i sivil olmak üzere 3 kişi de yaralandı.


Yaralılar, Tunceli Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Takviye kuvvetlerin gelmesinin ardından teröristler, karanlıktan da yararlanarak yakındaki ormanlık alana kaçtı. Teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku