Gündem:
'PROJEYE DEĞİL, RANTA KARŞIYIZ'

"PROJEYE DEĞİL, RANTA KARŞIYIZ"

İYİ Parti lideri Meral Akşener, sosyal medya hesabından 'Projeye değil, ranta karşıyız' başlıklı bir video paylaşarak, Avrasya Tüneli'ne fazladan ödenen 900 milyon doları eleştirdi. Akşener, "Yol, köprü, tünel yapılmasına karşı değiliz, 900 milyon doların bir avuç müteahhide peşkeş çekilmesine karşıyız. Biz yandaşı kayıran bu bozuk zihniyetten değil, milletten yanayız" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından ‘Projeye değil, ranta karşıyız’ başlıklı bir video paylaşan İYİ Parti lideri Meral Akşener,  Avrasya Tüneli’ne fazladan ödenen 900 milyon dolara dikkat çekti.

Paylaşılan videoda projeye fazladan ödenen 900 milyon doların millete harcanmadığı birkaç kişinin kasasına girdiği belirtildi. Video sonunda Akşener’in “Tabii ki biz de yol, köprü, tünel, hastane, havalimanı yapacağız. Biz projeye değil, ranta karşıyız. Biz bir avuç müteahhitten değil milletten yanayız” sözlerine yer verildi.

Akşener, videoyu “Yol, köprü, tünel yapılmasına karşı değiliz, 900 milyon doların bir avuç müteahhide peşkeş çekilmesine karşıyız. Biz yandaşı kayıran bu bozuk zihniyetten değil, milletten yanayız” ifadeleriyle paylaştı.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku