Gündem:
PUŞTLUK ve MİLLETÇE ALKIŞLAMAK
PUŞTLUK ve MİLLETÇE ALKIŞLAMAK

İşte sevgili Yılmaz Özdil'in mutlaka okunması gereken "PUŞT" başlıklı o yazısı;

Puşt


Seçimden önce Halk tv seyrediyorum, ekranda Halk Arenası var. Uğur Dündar’ın konukları, Haluk Koç, Aykut Erdoğdu ve Nedim Şener.

*
Haluk Koç, Akp’yi nasıl perişan edeceklerini filan anlatırken, Uğur Dündar bir saniye lütfen dedi, Haluk Koç’un konuşmasını kesti ve elindeki cep telefonundan twitter mesajlarını okumaya başladı.
*
Turkuvaz medya grubu Ege temsilcisi ve Yeni Asır gazetesi yazarı Hüseyin Kocabıyık, “Halk tv’de dört tane puşt” diye tweet atmıştı.
*
(Bu Hüseyin Kocabıyık denilen herif, akp döneminin tipik gazetecisiydi. Akp iktidara gelince köşe yazarı yapılmıştı. Tayyip Erdoğan’ı eleştiren herkese hakaret ediyordu, işi buydu. Mesela, Türkiye’nin gururu ODTÜ’ye “parazit” diyordu, kapatılmasını öneriyordu. Namuslu insanlara “şerefsiz” diyordu, “ruh hastası” diyordu. Kumpas davalarının bir numaralı savunucusuydu. Nasıl olsa havuz medyasında para çok, tazminat davalarını önemsemiyor, ağzına gelen küfürü savuruyordu.)
*
Halk Arenası’na katılanlara “puşt” demekle kalmadı, daha ileri gitti, “cumhurbaşkanına rüşvet aldı diyen puşt oğlu puşttur” dedi. “Cumhurbaşkanımıza hakaret etmek kanı bozukluktur” dedi.
*
Salondaki vatandaşlar isyan etti, bu çirkin mesajları yuhaladı. “Gün gelecek devran dönecek, akp halka hesap verecek” sloganları atıldı.
*
Aradan zaman geçti, bir başka Halk Arenası’nı seyrediyorum, konuklardan biri gene Haluk Koç’tu. “7 Haziran seçiminde tek başına iktidar çıkmazsa, Akp’yle koalisyon kurar mısınız?” diye sordular.

Duymamış gibi elini kulağına götürdü, “Efendim? Anlamadım?” dedi. Kahkahalarla güldüler. “Böyle bir soruya cevap vermeye bile gerek duymadığını, Akp’ye hesap soracaklarını” söyledi. Salondakiler hep bir ağızdan “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganı attı.
*
Aradan az daha geçti… Tayyip Erdoğan’ın gözüne girmek için elinden geleni yapan Hüseyin Kocabıyık, muradına erdi, emeklerinin karşılığını aldı, milletvekili adayı yapıldı, seçildi, Tbmm’ye girdi.
*
Akp’yle Chp koalisyon görüşmelerine başladı. Çok olumlu geçti. Chp adına “koalisyon koordinatörü” olarak kim seçildi… Haluk Koç.
*
Kendisine “puşt” diyen herifin partisiyle “koalisyonu koordine” edecek olan Haluk Koç, “niyet beyanında bulunuldu, ben partim adına irtibat noktası oldum, güleryüzlü bir toplantı oldu” dedi.
*
Ne diyelim…
Milletçe alkışlıyoruz.


Yılmaz Özdil
Sözcü Gazetesi


Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku