Gündem:
RÜZGAR 2 TONLUK ÇATIYI UÇURDU
RÜZGAR 2 TONLUK ÇATIYI UÇURDU

2 ton ağırlığındaki çelik çatı rüzgarla uçtu


Aydın'ın Söke İlçesi'nde sabah etkisini arttıran rüzgar, 2 ton ağırlığındaki çelik çatıyı parçaladı. Çatının bir kısmını 50 metre uçururken; diğer kısım sokağa düştü. Yolda ve bahçede şans eseri kimsenin bulunmaması sayesinde herhangi bir yaralanma olmadı.

Konak Mahallesi'nde Enver Kıvılcım'a ait 2 katlı binanın 130 metrekare çapında ve 2 ton ağırlığında olan çelik çatısı, sabah etkisini arttıran şiddetli rüzgara dayanamadı. Bugün saat 10.00'da yerinden çıkan çatı, 2 parçaya ayrıldı. 

Parçalardan biri yaklaşık 50 metre uzaklıktaki sokağa savruldu. Diğer parçası ise, binanın bahçesine düştü. Yol ve bahçede şans eseri kimsenin bulunmaması sayesinde herhangi bir yaralanma olmadı.

Söke Belediyesi ekipleri, yola ve bahçeye savrulan çatıyı kaldırmak için çalışma başlattı. Bina sahibi Enver Kıvılcım, "Fırtına, bir anda çıktı. Çatıyı nasıl uçurduğunu göremedik. Bir anda 2 tonluk çatıyı alarak bir sokak öteye uçurdu. Korktuk ama tek tesellimiz can kaybının olmayışıdır" dedi.

Kentte 3 ağaç rüzgara dayanamayarak devrildi. İlerleyen zamanla birlikte rüzgar da etkisini yitirdi.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku