Gündem:
SAĞANAK GELİYOR

SAĞANAK GELİYOR

İBB Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da güneşli havalar yerini Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk ve yağışlı havaya bırakacak. Üç gün boyunca etkili olması beklenen soğuklarla birlikte İstanbul genelinde sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklığı yaklaşık 10 derece düşecek.

İBB AKOM'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da hafta boyunca etkili olan güneşli yaz havası, hafta sonu yerini Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk ve yağışlı havaya bırakmaya hazırlanıyor.

3 gün boyunca etkisini gösterecek sistem nedeniyle il genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yaşanacağı, halihazırda 27°C'ler civarında seyreden sıcaklıkların Pazartesi gününe kadar 18°C'ler civarına gerileyeceği tahmin ediliyor.

CUMARTESİ BU SAATLERE DİKKAT

Yağışların Cumartesi (yarın) öğle saatleri (12:00) ile akşam saatleri (21:00) arasında yerel olarak kuvvetli olması beklenilirken, AKOM vatandaşı meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları yönünde uyardı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku