Gündem:
ŞANLIURFA'DA ÇATIŞMA: 1 ŞEHİT 2 YARALI

Şanlıurfa'da çatışma: 1 asker şehit oldu 2 asker yaralandı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesinde kaçakçılarla çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı. Çatışmanın meydana geldiği bölgeye takviye birlikler sevk edildi.

Ceylanpınar İlçesine bağlı Suriye sınırında bulunan Altın Köyü yakınlarında saat 22.00 sıralarında güvenlik güçleri, bir grup kaçakçı ile karşılaştı. Güvenlik güçlerinin 'dur' ihtarına kaçakçılar ateşle karşılık verince çatışma çıktı. Bir süre devam eden çatışmada ilk belirlemelere göre 1 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı. Çatışmanın ardından bölgeye takviye birlikler sevk edildi. 

Konuya ilişkin açıklama yapan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, "Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi Altın Köyü'nde kaçakçılarla askerler arasında çatışma çıktı. Çatışmada 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı" dedi.


Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku