Gündem:
SERTEL CHP ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURDU

SERTEL CHP ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURDU

Aday adaylığı dosyasını CHP'nin Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'a teslim eden Atilla Sertel, ön seçime girdiği İzmir 2'nci Bölge'den aday adayı oldu. Başvurusunun ardından açıklama yapan Atilla Sertel, "CHP, 1 Kasım'da iktidara gelecektir. Ülkemize huzur, barış, demokrasi gelecektir. Türkiye'de sorunları çözecek tek parti CHPi'dir. Toplumun her kesimine eşit ve adil yaklaşan partimiz halkımızın sorunlarını iktidar olduğunu çözecektir" diye konuştu.

"NEFER OLACAĞIZ"

CHP İzmir 2'nci. Bölge Milletvekili Aday Adayı Atilla Sertel, şunları söyledi:

"29 Mart önseçiminde 12 bin 799 oy ile CHP İzmir Milletvekili adayı seçen partililerimizin, SSK emeklisi gazeteci olan beni 'kamu görevlisi' ilan ederek düşüren YSK'nın haksız kararından sonra üzülen, gözyaşı döken beni sevenlerin yüzü gülecek. Türkiye'de haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe uğrayanların yanında olacağım, ömrüm yettiğince. CHP'nin iktidarı için bir nefer olduk, yine nefer olacağız en ön ve cephede. Halkımız ile yaşamımız boyunca hep omuz omuza olduk, ezilenlerin yanında olduk, olacağız yine. Beni aday yaparak onurlandıranlara, bizi teselli edenlere, dua edenlere, dostlarıma, arkadaşlarıma, siyasi akrabalarıma, halkımıza ve aileme minnettarım."



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

"DAHA  GÜÇLÜ YANIT VERİRİZ"
İran, İsrail'in muhtemel saldırısına "daha güçlü" ve "daha kapsamlı" yanıt...

Haberi Oku