Gündem:
SİNİR BOZAN KELİME: 'SEHVEN'
SİNİR BOZAN KELİME: "SEHVEN"

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturmada, ifade vermek üzere Savcılığa çağrıldı.Savcılık daha sonra yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu'nun 'sehven' ifadeye çağrıldığını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ifadeye çağrılmasıyla ilgili, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, "İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yazısını iade ettik. Savcı suçunsuru görüyorsa, fezleke düzenleyip göndermeliydi" dedi. 

BAŞSAVCILIK: (KILIÇDAROĞLU'NUN İFADEYE ÇAĞRILMASI) ÇAĞRI SEHVEN ÇIKARTILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ifadeye çağrılması yönündeki haberlere ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, "Bugün bazı yazılı basın organlarının internet sitelerinde CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, Cumhuriyet Başsavcılığımız kaynaklı bir çağrı kağıdı çıkartıldığı yolunda çıkan haber doğrultusunda yapılan araştırmada; Çağrının sehven çıkartıldığı ve geri alınması için işlem başlatıldığı kamuoyunun bilgisine duyurulur" denildi.

SAVCI: GERİ ALDIK

Çağrı kağıdını Kılıçdaroğlu hakkındaki "hakaret" iddiasıyla açılan soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Demir'in gönderdiği öğrenildi. Savcı Mehmet Demir ise çağrı kağıdını yanlışlıkla gönderdiğini belirterek geri aldığını ifade etti.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku