Gündem:
SİZ İNSAN MISINIZ?

SİZ İNSAN MISINIZ?

Taksim Meydanı’nda yabancı uyruklu iki erkek, arkadaşları olduğu iddia edilen bir kadını tekme tokat darp etti. Güpegündüz yaşanan olayın ardından iki şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Akılalmaz olay dün akşam saat 18.00'de Beyoğlu Taksim Meydanı'nda yaşandı. Yabancı uyruklu iki erkek tarafından bir kadının darp edildiğini gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri kadını darp eden iki kişiyi gözaltına alarak Taksim Polis Merkezine götürüldü. Yaralı kadın da sağlık ekiplerinin müdahalenin ardından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.  

"TARTIŞMA ÇIKTI KAVGA ETTİLER"

Olayı gören bir vatandaş ise şu şekilde konuştu:

"Kafaları güzeldi herhalde. Tartışma oldu ondan sonra iki kişi bayana saldırdılar, dövdüler. Ondan sonra memurlar geldi. Anladığım kadarıyla beraberdiler. Tartışma çıktı kavga ettiler."



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku