Gündem:
SONBAHAR YAĞIŞLARI BAŞLADI

SONBAHAR YAĞIŞLARI BAŞLADI

Yurtta sıcak hava yavaş yavaş etkisini kaybederken yağış alan bölgelerde hava sıcaklıklarında önemli düşüş meydana geliyor. Meteoroloji bugün için Ege ve Marmara Bölgesi’ni uyararak kuvvetli yağışların etkili olacağını bildirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Batı bölgelerin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın batısı ve Kıyı Ege ile akşam saatlerinden sonra Kocaeli, Sakarya, Yalova Bilecik, Kütahya, Uşak ve Denizli çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; İzmir, Aydın, Muğla, Manisa, Edirne’nin güneyinde etkili olması bekleniyor.

EDREMİT ÇEVRESİNDE METREKAREYE 75 KİLOGRAM YAĞIŞ DÜŞEBİLİR

Yapılan uyarılara göre Edremit, Ayvalık, Burhaniye, Havran, Gömeç ilçeleri ve Çanakkale çevrelerinde yer yer etkisini artıracak sağanakla birlikte metrekareye 75 kilograma kadar yağış düşme ihtimali bulunuyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku