Gündem:
SUSURLUK'ta VERDİK MOLA...

SUSURLUK’ta VERDİK MOLA...

Bol köpüklü ayranı, tostu ve kokoreciyle meşhur Susurluk’u tarafsız bir yönetim anlaşışı ile yönettiklerini anlatan Başkan Güney “Bizim Belediyemiz partizan bir belediye değil, kapılarını tamamıyla halkına açan Atatürk’ün yolunda giden bir belediyedir” dedi.

Başkan Güney aynı zamanda Susurluk’ta kadınlara yönelik destek sağlanması adına Susurluk Belediyesi tarafından Ömür Üreten Kadınlar olarak başlatılan projede, önemli bir aşamaya gelindiğini de aktardı. Başkan Güney, “Kadınlarımızın kendi hayatları üzerinde söz sahibi olmaları, istihdama katılmaları ekonomik ve sosyal yönden güçlenmeleri amacıyla ömür-üreten kadınlar projesini başlattık.

Susurluk Ömür-Üreten Kadınları şehrimizin geçmiş tarihinden beri süre gelen mutfak kültürümüzü ve yemeklerini Türkiye’ye tanıttı” dedi.
Başkan Güney “Basının 4. güç olduğuna inanıyoruz. Başımızın üstünde yeriniz var” diyerek konuşmasını sonlandırdı. Basın mensuplarına Susurluk tostu ve ayranı ikramı yapıldıktan sonra gezinin ilk programı çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku