Gündem:
TARHAN'a İMZA VEREN VEKİLLER
Cumhurbaşkanlığı seçimleri için geri sayım başladı

CHP'de alternatif aday 7 imzada kaldı

CHP içerisinde Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek için 108 milletvekilinin imza attığı öğrenildi.

Ayrıca parti içerisinde bazı vekillerin Emine Ülker Tarhan'ın adaylığını istediği konuşuluyordu. Deniz Baykal, İlhan Cihaner, Gökhan Günaydın, Hüseyin Aygün, Adnan Keskin, Nur Serter, Metin Lüfti Baydar, Arif Bulut, Osman Kaptan, Ali Rıza Öztürk, Yıldıray Sapan ve dört vekilin daha Ekmeleddin İhsanoğlu için de Emine Ülker Tarhan için de imza atmayacakları öğrenildi.

Böylece muhalif vekillerin başka bir ismi aday gösterebilmek için yeterli olan 20 imzayı bulmaları zor görünüyor. Çünkü CHP'nin Meclis'te 130 koltuğu bulunuyor. Bunlardan 108'ü İhsanoğlu'nun adaylığına destek veriyor, 15 kişi iki isim için de imza vermiyor.

Tarhan'a imza veren vekiller ise şu isimlerden oluşuyor, Süheyl Batum, Dilek Akagün Yılmaz, Ümit Özgümüş, Ali Haydar Öner, Birgül Ayman Güler, İsa Gök ve Emine Ülker Tarhan.


Gerçek Gündem
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
oktay Hasan 10 yıl önce

yorum yazmak için bu alanı kullanabilirsiniz.guya bu muhalif millet vekilleri kendilerini gerçekten haklı mı buluyorlar. yazıklar olsun aldığınız maaş gırtlağınızda kalsın

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku