Gündem:
TEKİRDAĞ VALİSİNİN GÜLÜNECEK HALİ
TEKİRDAĞ VALİSİNİN GÜLÜNECEK HALİ

Tekirdağ Valisi, Coca-Cola'yı Fanta içerek protesto etti

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'nın bir iftar programında çekilen fotoğrafı önce yerel haber sitelerine düştü ardından Twitter'ın gündemine oturdu.

Tekirdagtaraf.com internet sitesinin haberine göre, geçtiğimiz günlerde 'Coca-Cola ürünlerini boykot' tweetleri paylaşan Vali Yerlikaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün düzenlediği iftar programına katıldı.

Haberde kullanılan fotoğrafta iftar masasında Coca-Cola olmaması dikkat çekiyor ancak masada şirketin bir diğer ürünü olan 'Fanta' yer alıyor.

İşte bu kare "Coca-Cola'yı 'Fanta' içerek protesto etti" yorumlarına neden oldu.

Haber sosyal medyada büyük ilgi gördü. Vali Yerlikaya kısa süre içinde Türkiye'nin gündemine oturdu. İşte sosyal medyadan "Tekirdağ Valisi" tweetleri:

@SelimCam: Tekirdağ valisi istifa edip Fanta Gençlik Festivali'ne katılma kararı mı almış?


@AlperTurgut01: Tekirdağ Valisi, Coca Cola'yı, The Coca-Cola Company'nin bir başka ürünü olan Fanta'yı içerek protesto etmiş. Bari Tekirdağ Rakısı içseydin.

@KadirTunaSoylu: Tekirdağ Valisi: Coca Cola'yı protesto ederim ama Fanta'ma dokundurmam..



Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku