Gündem:
TEM'de 'BOMBALI ARAÇ' İHBARI
TEM'de 'BOMBALI ARAÇ' İHBARI

Düzce'de, içinde 5 kişi bulunan otomobil, bomba yüklü olabileceği şüphesiyle TEM'de durduruldu. Yol ulaşıma kapatılarak bomba imha uzmanının, yaptığı aramada araçta bombaya rastlanmadı.


İstanbul'dan Ankara yönüne giden 02 ZA 772 plakalı beyaz renkli otomobilde bomba olabileceği ihbarı üzerine polis ve jandarma ekipleri harekete geçti.

Otomobil, TEM'in Düzce Gölyaka İlçesi mevkiinde durduruldu. Hepsi de erkek olan 5 kişi araçtan indirildi. Önce İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, ardından da bomba imha uzmanı otomobilde bomba araması yaptı. 

Bomba imha uzmanının arama yapması sırasında TEM'in Ankara yönü yarım saat ulaşıma kapatıldı. Araçta yapılan aramalarda bomba ya da başka bir suç unsuruna rastlanmadı.

İl Jandarma Komutanı Albay Bilal Güvenir de gelerek olayla ilgili bilgi aldı. Otomobil, daha sonra İl Jandarma Komutanlığı bahçesine çekildi. Araçtakilerden A.T, M.G, R.D ve M.E.K'nin, yanlarındaki O.D.'yi kaçırdıkları yönünde de ihbar yapılması üzerine 5 kişi jandarmaya götürüldü.

Kaçırma ihbarının da asılsız çıkması üzerine 5 kişi teslim edilen otomobilleriyle yollarına devam etti.

DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku