Gündem:
TERÖR, TURİZMİ DE VURDU

TERÖR, TURİZMİ DE VURDU

Terör olaylarının Karadeniz Bölgesi’ndeki turizmi olumsuz etkilediği belirtildi.

Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Murat Toktaş, son günlerde artarak devam eden terör olaylarının yurt dışında tedirginliğe sebep olduğunu söyledi.

Toktaş, şöyle dedi:

"Yurt dışındaki operatörlere gelen iptallerin artması sonucu bölgemize organizasyon yapan birçok yabancı acente ve tur operatörleri son 1 haftadır yoğun bir şekilde iptal mailleri gönderiyorlar. Bu durumun 2016 yılını da etkiyeceğini düşünüyoruz. Son yıllarda büyük bir ivme kazanan Kapadokya başlayıp Amasya, Samsun, Trabzon dan Van'a devam eden yurt dışı kültür turlarının tamamına yakını iptal edilmiş durumda. Eylül, Ekim aylarında yüksek doluluğu yakalayan otellerimiz şuan iptaller karşısında zor durumda kaldı. Bu iptaller Fransa, Polonya, Almanya, İsviçre, Yunanistan gibi birçok ülkeyi kapsıyor. Yeni açılan Uzakdoğu pazarı da bu durumdan etkilendi."



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku