Gündem:
TRAKYA BEMBEYAZ

TRAKYA BEMBEYAZ

Edirne’de sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, kenti kısa sürede beyaza bürüdü. Cadde ve sokaklar karla kaplanırken, trafikte çok sayıda hasarlı kaza meydana geldi. Edirne Belediyesi ekipleri yolların kapanmaması için ve araçların rahat ilerleyebilmesi için ana arterler üzerinde tuzlama çalışmalarına başladı. Hafta sonu olması nedeniyle Edirneliler evlerinden ayrılmazken, bazıları da karlı manzara da hatıra fotoğrafı çektirdi. Hava sıcaklığının sıfırın altında 5 derece olduğu kentte kar yağışının süreceği bildirildi.


ÇORLU’DA KAR YAĞIŞI

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Sıfırın altında 5 derece olan soğuk havada başlayan kar yağışı kısa sürede ilçeyi beyaza bürüdü. Karayolları ve belediye ekipleri yollarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarına başlarken, Çorlu Havaalanında yapılması planlanan eğitim uçuşları da iptal edildi.


KIRKLARELİ’DE SABAH ERKEN BAŞLADI

Kırklareli’deki kar yağışı ise sabah 05.00 sıralarında başladı. Kısa sürede çatılar ve araçların üzeri beyaza büründü. Hava sıcaklığının sıfırın altında 4 dereceye kadar düştüğü Kırklareli’nde kar yağışının artarak devam edeceği bildirildi. Kırklareli Belediyesi de kar nedeniyle başladığı tuzlama ve küreme çalışmalarına devam ediyor.


KAR YAĞIŞI ARTARAK DEVAM EDECEK

Edirne’de sabah saatlerinde başlayan kar yağışı aralıklar etkisini sürdürüyor. Kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkilerken, trafikte araçların ilerlemesini güçleştirdi. Edirne Belediye Başkanlığı ekipleri aralıksız olarak yolların kapanmaması ya da buzlanmaya neden olmaması için küreme ile tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Trafiğe kapalı olan Saraçlar Caddesi’ne çıkan Edirneliler ise kar yağışının keyfini çıkardı. Bazıları da hatıra fotoğrafı çektirdi. Edirne Meteoroloji Müdürlüğü, kar yağışının yarın sabah saatlerine kadar etkisini arttıracak sürdüreceğini bildirdi ve vatandaşların dikkatli olmalarını istedi.



AMATÖR MAÇLARI İPTAL

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak da bugün yapılması planlanan Süper Amatör Ligi futbol müsabakalarının yoğun kar yağışı nedeniyle iptal edildiğini söyledi.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku