Gündem:
TWİTTER'DAN BÜYÜK YENİLİK
Twitter kullanıcıların sesini kısacak!

Sosyal medya devi Twitter’ın yeni tasarıma geçmesiyle birlikte yeni bir bomba özelliği hayata geçirmeye hazırlandığı ortaya çıktı.

Twitter‘da kullanıcılar takip etmek istedikleri kişileri ‘Takip Et’ butonu ile takip etmeye başlıyor ve takip edilen kullanıcının her yazdığı tweet ardı ardına ekrana düşüyordu. Eğer atılan tweet’lerden rahatsız olan kullanıcı olursa, kullanıcı takip etmeyi bırakmak durumunda kalıyordu.

Ancak Twitter’ın henüz üzerinde çalıştığı ‘Mute’ yani ‘Sessize al’ uygulaması kullanıcıları bu anlamda oldukça rahatlatacak gibi görünüyor. Bu butona tıklayan kullanıcılar söz konusu kişinin attığı tweet’leri artık görmeyecek. İstendiği zamanda ‘Mute’ özelliğini pasif konuma getirerek söz konusu kullanıcının tweet’leri alınmaya devam edecek.

Twitter’ın bunu yapmasındaki en önemli etken ise şu: Kullanıcılar üst üste bir kullanıcının tweet’lerini görüp ekranın dolmasından şikayetçi olduğunda kullanıcıyı engellemek durumunda kalıyordu. Ancak bu kez öyle bir zorunluluk gerekmiyor ve takip edilen kişinin haberi dahi olmadan attığı tweet’lerin gizlenmesi sağlanabiliyor.




Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku