Gündem:
UĞUR KURT'U VURAN SİLAH POLİSE AİT
UĞUR KURT'U VURAN SİLAH POLİSE AİT

Uğur Kurt’un öldüren silahın bir polise ait olduğu belirlendi. Polisle ilgili soruşturma açılması için İstanbul Valiliği'nden izin istenildi.

Okmeydanı'nda yaşanan sokak çatışmaları sırasında cemevinde taziyedeyken kafasına isabet eden kurşunla hayatını kaybeden Uğur Kurt'un failinin bir polis olduğu açıklandı.

KURŞUNUN NEREDEN GELDİĞİ TESPİT EDİLDİ

Konuyla ilgili açıklama yapan Efkan Ala “Olayla ilgili önemli bir mesafe kaydedildi. Bizim açımızdan bu kurşunun nereden geldiği tespit edildi. Bu kimden olursa olsun gereği yapılır” açıklamasını yapmıştı.

Uğur Kurt'un ölümüyle ilgili olarak 14 polis memurunun silahına olaylar sonrası el konulmuştu. Yapılan incelemede Kurt'u öldüren kurşunun, terörle mücadele şubesinde görevli bir polise ait olduğu iddia edilmişti. İsmi açıklanmayan polis memurunun, Okmeydanı'ndaki olaylarda göstericilerin attığı molotof kokteyli isabet eden "akrep"te görev yaptığı da bir başka iddia olarak gündeme gelmişti.


Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku