Gündem:
UTANMADA KALMADI ARTIK...

UTANMADA KALMADI ARTIK...

İstanbul’un Bebek sahilinde bir kadın ve bir erkek herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdi. Söz konusu görüntüler yoldan geçen bir araçta bulunanlar tarafından görüntülendi. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerdeki kişilerin ise yabancı uyruklu oldukları iddia edildi.

Tepkiyle karşılanan görüntüler üzerine İstanbul polisi harekete geçti. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri iki kişiyi de gözaltına aldı. Emniyete götürülen erkek şüphelinin madde bağımlısı olduğu ve çok sayıda suç kaydı bulunduğu belirtildi.

NEMFOMAN KADIN HAKKINDA DAHA ÖNCE DE İŞLEM YAPILMIŞ

Kadının ise nemfoman (seks bağımlısı) olduğu ve Bodrum’da da sokak ortasında cinsel ilişkiye girdiği için hakkında polisler tarafından pek çok kez işlem yapıldığı ortaya çıktı.

HAYASIZCA HAREKET SUÇUNDAN SORUŞTURMA

Olayla ilgili İstanbul Valiliğinden de açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi.

– 30 Mayıs 2022 Pazartesi günü Beşiktaş ilçemiz Bebek sahilinde Ö.K ve C.M.T adlı şahısların halka açık alanda alenen hayasızca harekette bulundukları tespit edilmiştir. Güvenlik güçlerimizce yakalanan şahıslar hakkında “Hayasızca Hareket” suçundan adli soruşturma başlatılmıştır.

– Yapılan incelemede, şüpheli Ö.K.'nın aralarında ‘Uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı, görevli memura mukavemet' gibi suçlardan (11); Şüpheli C.M.T.'nın ise ‘Hayasızca Hareket, Kasten Yaralama' suçlarından (8) kaydı bulunduğu anlaşılmıştır.

HAYASIZCA HAREKET SUÇUNUN CEZASI NEDİR?

Türk Ceza Kanunu’nun 25. maddesine göre hayasızca hareketler suçu kişinin alenen cinsel ilişkide bulunması veya teşhircilik yapmasıyla oluşur. Alenen cinsel ilişkide bulunma suçunun cezası 6 aydan 1 yıla kadar hapistir.

ÇIPLAK GÜNEŞLENEN ŞAHSIN AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİLMİŞ

Bebek sahilinde çırılçıplak güneşlenen Mahmut Ç., görüntüleri sosyal medyada paylaşıldıktan sonra gözaltına alınmıştı. Şüpheli Mahmut Ç.’nin emniyet sorgusunda akli dengesinin yerinde olmadığı belirlendi.

Şüphelinin daha önce ‘Polise mukavemet, kasten yaralama, açıktan hırsızlık, kumar oynanması için imkan sağlama’ gibi suçlardan, 6 ayrı kaydı olduğu öğrenildi. Mahmut Ç. hakkında, ‘Hayasızca hareket’ suçundan işlem yapılarak, adliyeye sevk edildi.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku