Gündem:
"VALİ MUTLU" GÖZALTINDA: "MUTSUZ"
"VALİ MUTLU" GÖZALTINDA: "MUTSUZ"

Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu gözaltında

Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Mutlu'nun evinde arama yapılıyor.

İstanbul Eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimin ardından görevden uzaklaştırılan isimler arasında en dikkat çekeni olmuştu. İçişleri Bakanlığı tarafından, merkez ve taşra teşkilatlarında görevli 246 mülki idare amiri, 7 bin 899 emniyet, 614 jandarma ve aralarında sahil güvenlik komutanının da bulunduğu 18 sahil güvenlik personeli olmak üzere toplam 8 bin 777 personel görevden uzaklaştırılmıştı.

Görevden uzaklaştırılan 246 mülki idare amirinin içerisinde İstanbul'un eski Valisi olan ve daha sonra Merkez'e alınan Hüseyin Avni Mutlu da yer almıştı. Mutlu, Merkez'deki görevinden de uzaklaştırılmıştı.


Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku