Gündem:
VALİ MUTLU'DAN BİR
VALİ MUTLU'DAN BİR "1 MAYIS" AÇIKLAMASI DAHA

İstanbul Valisi Mutlu'dan 1 Mayıs açıklaması

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün Taksim Meydanı'nda kutlanmak istenmesine ilişkin, "Belki yarın farklı açıklamalar, basın duyurusu şeklinde de olabilir, basın açıklaması şeklinde de olabilir, sizlerle paylaşacağım başka konular olacak" dedi.

Allgaeu-Orient Rallisi organizatörleri tarafından düzenlenen basın toplantısına katılan Vali Mutlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Mutlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün Taksim Meydanı'nda kutlanmak istenmesine ilişkin soruya karşılık, "Onunla ilgili zaten açıklama yapıyorum. Belki yarın farklı açıklamalar, basın duyurusu şeklinde de olabilir, basın açıklaması şeklinde de olabilir, sizlerle paylaşacağım başka konular olacak" dedi.

Vali Mutlu, 1 Mayıs'a ilişkin yarına kadar bir açıklama yapacağını söyledi.


Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MECLİS'te İSRAİL GERİLİMİ
Türkiye’nin İsrail’le olan ticari ilişkileri TBMM’de tartışma yarattı. CHP’nin bu konudaki Meclis...

Haberi Oku