Gündem:
'VATAN' ADAYI ÜMİT ZİLELİ'ye İZMİR'de BÜYÜK İLGİ
'VATAN' ADAYI ÜMİT ZİLELİ'ye İZMİR'de BÜYÜK İLGİ

Açılışta coşkuyla karşılanan Vatan Partisi adaylarından Ümit Zileli açılış kurdelesini Ülküsporlularla beraber kesti.

1914 yılında Türk Yurdu Spor Kulübü adıyla kurulan Kırmızı-Beyazlı İzmir takımı Ülküspor’un dernek açılışına Vatan Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili adayları da katıldı.

Açılış kurdelesini eski Ülküspor oyuncuları ve Vatan Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Ümit Zileli beraber kesti.

Ülküsporlularla beraber olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Zileli, “Ben Fenerbahçeliyim ancak Ülküspor’un adını çok sevdim.

Bence gelecekte yapmak istediklerimizi tarif ediyor. Benim ülküm de Türkiye’ye bu kötülükleri yapanların adilce yargılanmasıdır” diye konuştu.

“Oyum Vatan Partisi’ne“

İzmir Tepecik halkının bir araya geldiği Ülküspor Derneği’nin Başkanı Atalay Dönmez, “Bu önemli günde Vatan Partisi’nin aramızda olmasından, bize destek vermesinden çok memnun oldum. Yanımızda olduklarını biliyorduk ancak bir kere daha görmüş olduk.

Kararımı çok önceden vermiştim ama şimdi kesin olarak açıklıyorum; oyumu Vatan Partisi’ne vereceğim” dedi.






Ulusal Kanal
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku