Gündem:
VATANSEVER OYLAR AKP'ye İKRAM EDİLMEMELİDİR!

VATANSEVER OYLAR AKP'ye İKRAM EDİLMEMELİDİR!

İşte Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in, 1 Kasım seçimleri ile yakalanan tarihi fırsata ilişkin o açıklaması;

1 KASIM SEÇİMİNİN ANAHTARI

1 Kasım seçimi, Merih gezegeninde yapılmıyor, bizim gezegenimizde yapılıyor. Yer belli: Türkiye.

Zaman da belli: 9 Eylül’den 29 Ekim'e ve 1 Kasım'a gidiyoruz.


Seçime giden süreç de artık bellidir: Küresel Efendilerin üzerimize sürdüğü Bölücü Terör Örgütüne karşı canla kanla yürütülen bir mücadele içindeyiz. Seçim başarısının anahtarı da bu süreçte gizlidir.


PKK TERÖRÜNE KARŞI MÜCADELEDE GÜVEN VERMEK

Türkiye’de bugün birinci sorun, vatan bütünlüğüdür. Vatana sahip çıkma konusunda millete güven veren parti, seçmeni kazanacaktır.


AKP, oy kazanmak için ne yapılacağının farkında, vatansever seçmeni avlamak için her türlü reklâma başvuruyor, aday listelerini belirlerken Milliyetçi kesime mesaj verme gayretinde. Başbakan Davutoğlu, Milliyetçileri etkilemek için eline süzgeci alıp mezar suluyor.

VATANSEVER OYLARI AKP’YE İKRAM EDERSEK

AKP’ye karşı olduğunu söyleyen kimileri, Tayyip Erdoğan’ın Teröre Karşı Mücadeleyi “oy için başlattığını” belirtiyorlar. Aslında bu saptama çok önemli. Demek ki, PKK Terör Örgütüne karşı mücadele, seçmeni etkiliyor. Oy almak için de Bölücü Teröre karşı mevzilenmek gerekiyor. O zaman Tayyip Erdoğan’ın reklâm için yaptığını, vatan için yapmak gerekmiyor mu?


AKP’nin zayıf karnı, arkada kalan dönemde ABD’nin projelerinde görev alması ve Açılım’ı yaparak PKK’ya bugün kan dökme olanağı sağlamasıdır. Toplum, AKP’nin PKK ile el ele vererek yürüttüğü lafta “barış” siyasetinin kanlı bir savaşın yolunu açtığını görmektedir. Bu elverişli koşullara rağmen, seçimde vatansever oyları Tayyip Erdoğan’a ikram edecek olursak, AKP’yi tek başına hükümet yaparız.


AKP’NİN SUNDUĞU OLANAK

Önümüzdeki seçimde, Bölücü Terör Örgütü ile yan yana duranlar, seçmeni karşısına alacaktır. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun dünkü açıklaması, bu açıdan çok önemlidir: “Türkiye’deki bütün siyasî partilerin, istisnasız bütün siyasî partilerin Terör Örgütü ile aralarına net çizgi koymaları lazım. Açık ve net… Amasız, lâkinsiz, fakatsız.“

CHP ve MHP, seçim hükümetine bakan vermeyerek AKP’yi PKK ile baş başa bıraktı. Hele PKK’ya karşı mücadelenin olağanüstü şiddetlendiği ve halkın öfkesinin kabardığı koşullarda, AKP’den kurtulmanın yolu açılmıştır. Ancak bu yolda ilerlemek için, halkın millî duygularını paylaşmak gerekir. Daha önemlisi, vatan bütünlüğü için mücadelede en kararlı ve en tutarlı konumda olmak gerekir. AKP iktidarı, Terör Örgütü ile Açılım yaparak işlediği ağır hataları ve suçlarıyla köşeye sıkıştırılır ve yenilgiye uğratılır.

ELVERİŞLİ TAKVİM

İçine girdiğimiz süreç, takvim açısından da son derece elverişlidir. Dün 9 Eylül’dü. Önümüzdeki gündemde, Mehmetçik miting ve yürüyüşleri var. Seçime üç gün kala 29 Ekim geliyor. Milyonlar ayağa kalkacaktır. Vatan Partisi, bu konudaki yeteneğini geçmiş yıllarda gösterdi ve bugün de PKK Terörüne karşı kitle mücadelesinin önündedir. 1 Kasıma giden süreçte, vatan ve cumhuriyet değerleri yükselecektir. 1 Kasım günü ise, çok anlamlıdır. 1922 yılında saltanat o gün kaldırılmıştı.


Vatan bütünlüğü için mücadelede şehitler veren Türkiye’de seçim yapılacak.


Seçime giden süreçte vatanseverlik daha da yükselecek. Teröre karşı mücadele, milleti birleştirecek.


1 Kasım seçiminin anahtarı bellidir: Vatanseverlik!



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MECLİS'te İSRAİL GERİLİMİ
Türkiye’nin İsrail’le olan ticari ilişkileri TBMM’de tartışma yarattı. CHP’nin bu konudaki Meclis...

Haberi Oku