Gündem:
YARBAY MEHMET ALKAN'IN ÖFKESİNİ PAYLAŞIYORUZ

YARBAY MEHMET ALKAN’IN ÖFKESİNİ PAYLAŞIYORUZ

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek dün Parti’nin Genel Merkezi’nde bir basın açıklaması yaparak “1 Kasım Genel Seçimi sürecinde, bütün Partiyi ve bütün milleti Millî Hükümet için seferber etme kararı” aldıklarını açıklamıştı.

Perinçek açıklamanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yarbay Mehmet Alkan’ın cenazedeki tepkisinin sorulması üzerine Perinçek, soruyu şöyle yanıtladı:


“Şehit yakınlarının acıları var. Tabi hepimizin acısı, bizde aynı acıyı yürekten yaşıyoruz. Bu acıların verdiği öfkeler var. Sayın Yarbay’ın AKP iktidarına karşı duyduğu öfkeyi hepimiz paylaşıyoruz. Türkiye’yi buraya getiren, bu kanlı maceranın içine iten AKP ile PKK’nın işbirliğidir. Sayın Yarbay’da bunu haykırıyor. Kardeşini şehit vermis bir ağabey olarak ilgililere, ‘Siz sorumlusunuz. Türkiye’nin bu kan deryası içine yuvarlanmasından sorumlusunuz’ diyor. Bu duyguları bizde paylaşıyoruz.”



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku