Gündem:
YENİ GÖZALTI'lar: 'KILIÇDAROĞLU'nun DANIŞMANI da VAR!'
YENİ GÖZALTI'lar: "KILIÇDAROĞLU'nun DANIŞMANI da VAR!"

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılığı tarafından yürütülen oprerasyonda 35 kişi hakkında Cemaat'in medya ayağı olduğu iddiasıyla gözaltı kararı verildi. İstanbul, Ankara ve İzmit'te düzenlenen operasyonda, Nurullah Öztürk, Rasih Yılmaz, Murat Aksoy, Abdullah Alparslan Akkuş, Dinçer Gökçe, İskender Yunus Tiryaki, Levent Arap, Ömer Şahin ve Ayhan Şimşek gözaltına alındı. Diğer 18 şüphelinin ise yurt dışına çıktığı tespit edilirken, 8 şüpheliyi arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Gözaltı kararı bulunan isimler arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı ve Halk Tv programcısı, Cemaat'in Millet gazetesi yazarı Murat Aksoy, hurriyet.com.tr editörü Dinçer Gökçe, Millet gazetesi yazarı Ergun Babahan, eski Haliç Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Osman Özsoy ve Meydan Gazetesi eski Ankara Temsilcisi Ömer Şahin de bulunuyor. Ergun Babahan, Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna saldırı sonrasında, "Faşizme destek veren herkes bedelini ödeyecektir” mesajıyla tepki çekmiş, hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı.


ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku