Gündem:
YETER ARTIK! BU KAÇINCI HASTANE MAGANDASI!
YETER ARTIK! BU KAÇINCI HASTANE MAGANDASI!

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis’te görevli 3 güvenlik görevlisi, tedavi olmaya gelen 40 yaşındaki Şükrü Y. ve akrabalarının bıçaklı saldırısına uğrayarak yaralandı.

Olay dün akşam meydana geldi. Astım hastası olduğu belirtilen Şükrü Y., iddiaya göre, burada oksijen tedavisi aldığı sırada, kendisine serum takılmasını da istedi. Görevli doktorun buna gerek olmadığı söylemesi üzerine Şükrü Y., nöbetçi doktorla tartıştı. Devreye giren güvenlik görevlileri Y.'yi dışarı çıkardı. Güvenlik görevlilerini tehdit ederek hastaneden ayrılan Şükrü Y., kimlikleri belirlenemeyen bir grup akrabaları ile birlikte acil servise geldi, 3 güvenlik görevlisini bıçakladıktan sonra kaçtı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan güvenlik görevlilerden 30 yaşındaki Ahmet Han Gümüş’ün tedavisi yoğun bakım servisinde tedavisi sürerken, diğer yaralılar 30 yaşındaki Mustafa Güney ile 33 yaşındaki Raşit Bozca taburcu edildi. Polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için başlattığı çalışma sürüyor.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku