Gündem:
ZEKERİYA ÖZ ZEHİR ZEMBEREK
Bilindiği üzere, Başbakan Erdoğan, bir televizyon kanalında yayımlanan "Başbakan ile Gündem Özel" programında Zekeriya Öz'ü çok ağır bir dille eleştirmiş ve yüksek yargının da bu saikle Savcı Öz için harekete geçmesini istemişti.

Başbakan Erdoğan'ın 'Böyle bir Savcı nasıl adaleti sağlayabilir, nasıl tarafsız olabilir' sözleri sonrasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da aynı konuyla ilgil olarak Savcı Öz'ü eleştiri yağmuruna tutmuştu.

Başbakan ve Adalet Bakanına Savcı Öz'den jet yanıt yine Twitter üzerinden geldi.

İşte Zekeriya Öz'ün zehir zemberek tweetleri;


UZUN GÖZALTI SÜRELERİ HAKKINDA

Başta Ergenekon olmak üzere bütün davalarda son derece değerli isimleri sabaha karşı çoluk çocuğunun yanından yaka-paça sorguya alan ve 'süre yetmedi' diyerek gözaltı süresini tekrar tekrar uzatan Zekeriya Öz bakın şimdi gözaltı süreleri ile ilgili neler yazdı;



BAŞBAKAN İÇİN 'AĞA BABANIZ' DEDİ





Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku