GAZETECİLERE BASIN KULÜBÜ SÖZÜ

Ataşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Fatih Sinan Yılmaz, gazetecilere yeni haklar ve şeffaflık vaadinde bulunarak, "Basın mensupları her zaman dik duruyor. Herhangi bir tarafa gölgelemeyen, grileştirilmeyen  haberleri üreterek bunları objektif duruş sergiliyor" dedi.


GAZETECİLERE BASIN KULÜBÜ SÖZÜ

Uluslararası Akreditasyon Merkezi (ULAK) Genel Başkanı Fatih Sinan Yılmaz, Ataşehir Belediye Başkanlığı adaylığını açıklayarak, adaylık sürecini başlattı. Yılmaz, düzenlenen basın toplantısında gazetecilere yönelik vaatleri ile ön plana çıktı.

Gazetecilerin sosyal güvenlik haklarını güvence altına almayı, emeklilik haklarını kazandırmayı ve en önemliside basın kulübü kuracağını taahhüt eden Yılmaz, ayrıca Ataşehir’de oluşturacakları yönetimle şeffaflığı ön planda tutacaklarını, belediyenin rüşvet ve yolsuzlukla anılmayacağının sözünü verdi.

Yılmaz konuşmasında sadece gazetecilere değil, Ataşehir sakinlerine yönelik de önemli vaatlerde bulundu. “Herkesi bağrımıza basacağız, kapımız herkese açık olacak” diyerek toplumsal birlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Ayrıca, mevcut belediye başkanın 15 yıllık yol arkadaşlarının da aday adayı olduğuna dikkat çekerek, "Gemi artık su aldı, kaçmak zorunda kaldılar" dedi.

Haberler