DUBAİ'den ERDOĞAN'a SERT GÖNDERME!

Suriye Arap Haber Ajansı SANA'nın haberine göre Birleşik Arap Emirliklerinden Dubai emniyet müdürü yardımcısı Dhahi KhalfanTemim; Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’yi sadece teröristlerin geçit olarak kullandığı bir bölge değil, barınıp eğitildikleri bir terör üssüne dönüştürdüğünü iddia etti...

DUBAİ'den ERDOĞAN'a SERT GÖNDERME!

Twitter hesabında paylaştığı Tweet'lerde Temim; Türkiye’den yayın yapan televizyon kanallarının terör ve öldürmeye bulundukları provokasyonu ‘benzeri görülmemiş terör’ olarak nitelendirdi.

Dubai Emniyet Müdürü Yardımcısı Temim Erdoğan’ı keskin bir dille eleştirirken; bu rejimin tekfirci ve kiralık teröristlere her türlü desteğinden dolayı Arap ülkelerinin tamamında Türkiye büyükelçilerine protesto mektupları iletilmesi gerektiğini ifade etti.

Temim terör ve şiddete provokasyon yapan medya kanallarını da eleştirerek, sorumlularının yargılanmaları gerektiğini belirtti.

SANA'nın haberinde Türkiye’de Müslüman Kardeşler kökeninden gelen Erdoğan rejiminin Arap ülkelerinde akıtılan masum kanların başlıca sorumlularından biri sayıldığı iddia edildi.

Haberde 'Suriye, Mısır, Libya, Yemen, Tunus ve daha birçok bölgede uluslararası olarak yasaklanmış Kaide Örgütü ve kollarının yanı sıra daha muhtelif adlandırmalar altında olan kiralık terör çetelerine her türlü desteği temin eden terör efendisi Erdoğan; her türlü vahşeti işleyen bu katillere siyasi örtü de temin etmektedir' denildi...

SANA-Suriye Arap Haber Ajansı
Haberler