İŞTE DAVA DEDİKLERİ

Şimdi dalga geçtiğiniz, gülüp geçtiğiniz konu ama bu sosyolojik bir vaka. AKP'ye oy verenleri çoğunluğu buna inandırılmış.
Konu sadece dalga geçilip veya önemsenmeyecek konu değil, üzerinde düşünülmeli. Siz ne kadar saçma bulursanız bulun.
Buna inanmış insanlar, bu inandırıldıkları üzerinden oy verip bizim de geleceğimize karar veriyor.
Şuna inandırılmışlar; ABD, Çin, Rusya, Almanya, Japonya, Fransa hepsi Erdoğan’dan çok korkuyorlar ve bu korku yüzünden ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar.
Erdoğan, ne kadar toprak alacak ne kadar büyük imparatorluk kuracak bütün devletler korkusundan titreyerek kaderlerine razı bekliyorlarmış.
Erdoğan, bütün dünyaya sözünü dinletmiş ama ilginçtir ülkesinde bir avuç çapulcuya sözünü geçiremiyormuş.Dünya imparatorluğu kuracağını bütün dünyaya kabul ettirmiş ama ülkemizdeki iki üç çapulcuya kabul ettiremiyormuş.
İşte ülkemizdeki bu iki üç çapulcu yüzünden Erdoğan, dünya imparatorluğunu kuramıyormuş. Bütün dert bu çapulcularmış.
Erdoğan'ın bir Müslüman olarak Dünya İmparatorluğu kurup, dünyayı bir Müslümanın yönetmesini çekemiyormuş bu çapulcular.
İşte AKP'nin dava dava dediği budur. Bu Dava’nın önünde de tek engel,“onlar” diye karşılarına aldıkları ülkemizin halkı.
İstediğiniz kadar gülün geçin ama AKP kendine oy verenleri buna inandırmış. Hayatta zerre karşılığı yok ama olsun onlar biz duyduk diyor ve inandık diyorlar. 
Kilis gözümüzün önünde her gün bombalanıyor, hükümet sadece izliyor ama AKP kitlesi bunu görmüyor, duymuyor, bilmiyor.
AKP'nin kendi bakanı, başbakanı, vekili PKK açılımda ülkeye silah yığdı biz izledik diyor ama kitle bunu duymuyor, görmüyor, bilmiyor.
Tek bildikleri Erdoğan, büyük bir din imparatorluğu kuracak, bütün dünya bunu kabul ediyor sadece ülkemizde ki AKP muhalifleri buna ayak bağı oluyor.
AKP bu hayalle kitlesini, “diğer dediği” insanlara sürekli düşman ediyor, her gün ve yüzlerce kanalda 24 saat bu düşmanlığı pekiştiriyor.
AKP, Yunan adalarını vermiş, Kilis’ten vazgeçmiş, Kıbrıs’tan vazgeçmiş, Mülteciler geri kabul anlaşması için AB'ye gidip imzayı atmış. AKP kitlesi bunları duymuyor, görmüyor, bilmiyor.
Onlara göre bir dava var. İslam İmparatorluğu davası, bu davada AKP'ye karşı olan herkes düşmandır.
Bunun bomboş bir hayal olduğunu söyleyin, bu hayalle tam tersi AKP Türkiye'yi parçalıyor deyin duymazlar, görmezler. Ülkeni sevdiğin için ülke zarar görüyor diye uyarırsın vatan haini diye küfür ederler. 
Onun için özellikle kitlesel gücü olanlar bu mesele üzerine düşünsün, gülüp geçmek, komik bulup, takmamak işi çözmez.
İstediğiniz kadar saçma bulun ama bizim de geleceğimize karar veren insanlar buna inanıyor.
İşte anlattıklarımı resmeden bir anlatım, AKP’ye oy verenlerin sosyal medya hesaplarında sürekli paylaştıkları ve inandıkları manzara budur. Dava dedikleri…



https://twitter.com/nasuhbektas
https://www.facebook.com/bektasnasuh
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87