Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
osman ataş 10 yıl önce

ölse ne olur ölmese ne olur bu adam..zaten bütün aykırı fikircikleriyle ölü birisi..
dinci, ilahiyatçı olmadığı halde ahkam keser, aslında ahkam da kesmez uydurur.
sözde kitaplar yazar ve hergün bu kitaplarının reklamlarını yapar. din adamına yakışmayan davranışlar içinde bulunur. neyin din adamıdır bu..dincilikle para kazanmak peşinde koşar..müslümanlara saldırır ve para kazanmak peşinde koşar. dünyada tek müslüman kendisidir. aslında neyin müslümanıdır bu adam. insanlığın kurtuluşu deizm olacaktır diyen böyle dinden çıkmış birinden müslüman mı olurmuş. olsa olsa, din tüccarı, dinci esnafı olur. aklı parada olan bırakın dinciyi, herhangi birini nasıl karşılarsınız... bu kişinin dinini söyleyeyim:
taptığı paradır. çünkü bu adamın ilahı paradır. dincidir.. din işleri allah için yapılır. bu ne yapıyor, para kazanmaka için. ya bırakın yahu bu tip adamlara yüz veriyorsunuz. belli ki bir çoklarının da bu deist yaşardan bir farkı yok. işte bu adam deizmin her an reklamını yapıyor.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87