Kadın:
TÜM KADINLARDAN ÖZÜR DİLEDİ...

TÜM KADINLARDAN ÖZÜR DİLEDİ...

Fox Ana Haber Bülteninde UBER cezalarıyla ilgili yapılan haber sırasında röportaj veren Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Muhlis Şanlıer, 'Normal bir bayan UBER'e biner mi? UBER'e normal para taşıyan adam biner mi?' demişti.

Şanlıer'in bu sözleri sosyal medyada büyük tepkilere neden olmuştu.

hurriyet.com.tr'den Kazım Ataer'e konuşan Şanlıer, yaptığı açıklamanın ardından yaşadığı pişmanlığı şu sözlerle anlattı:

"Eşim bile tepki gösterdi"

"Çok yanlış bir cümle kullandım. Amacım kadınları incitmek değildi. Evde eşim bile büyük tepki gösterdi. 'Böyle bir açıklamayı nasıl yaparsın' dedi. Ben, UBER araçlarında resmi bir taksi logosu olmadığı için bunu söyledim. Kötü hiçbir niyetim yoktu. Ancak yanlış cümle kurdum. Bütün kadınlardan özür dilerim"

Uzaklaştırma ve kınama cezası alacak

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Can da, yönetim kurulu üyesi Muhlis Şanlıer'in haddini aşan bir açıklama yaptığını söyleyerek, 'Yönetim kurulunu toplayıp kınama ve 1 ay uzaklaştırma cezası vereceğiz' dedi.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

PERU YANGIN YERİ
Peru’da, Cumhurbaşkanı Pedro Castillo'nun 7 Aralık’ta Kongrede görevinden azledilip cezaevine gönderilmesinin...

Haberi Oku