Kültür-Sanat:
EYLÜL AYI SANAT AYI...

EYLÜL AYI SANAT AYI...

Öyle ya Galeri Mavist ‘Sadece bir ay değil EYLÜL, Beşinci Mevsim Gibi’ dedi ve Eylül Akşamları karma resim sergisinin açılışını yaparak Sonbahara merhaba dedi.

Galeri Mavist’in Sahibi Sevinç Lüleci, sezonu Sonbahar teması ile açmaktan mutlu olduğunu belirterek, “Bomba gibi projelerle dolu dolu bir dönemi geçirmeyi planlıyoruz. Özellikle bu sergiden hemen sonra Uluslararası Ekolojik Kadın Köyü Derneği Başkanı yakın arkadaşım Hüzün Yücel ile birlikte sosyal projelerle sanatı bir araya getirerek ilklere imza atacağız. Bodrum’da “Bir başarı Öyküsü” projesinin hemen ardından Cumhuriyet Bayramı’na 100 sanatçı, 100 eser sloganı ile büyük bir projeyi hayata geçireceğiz” dedi.

Küratörlüğünü Erol Murat Yıldızın yaptığı Karma Resim Sergisine birbirinden de değerli 39 sanatçı 60 eseri ile katıldı. Sergi 3 Ekim’e kadar sanat severlerin beğenisine sunulacak..



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KADINLARIN GİZEMLİ DUYGULARI TUALE YANSIDI
Türk resim sanatının genç yetenekleri arsında yer alan ve eserleriyle adından sıkça söz ettiren İç...

Haberi Oku