Kültür-Sanat:
GELİRİ KIZ ÇOCUKLARINA

GELİRİ KIZ ÇOCUKLARINA

F Sanat Galerisi tarafından gerçekleştirilen "Geleceğe Işık" sergisinden elde edilecek gelir kız çocuklarına gidecek. Sergi, 31 Mayıs'a kadar ziyaret edilebilecek.

Galeriden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen galerinin kurucusu Füsun Aydoğan, şunları söyledi:

"Dünya ve ülkemizin zorlu bir süreçten geçtiği bugünlerde sanatın iyileştirici gücüne ihtiyacımız açıktır. Günümüzün usta ve genç sanatçılarını davet ettiğimiz sergimize ilginin yoğun olmasından mutluyuz. Galerimizin gelenekselleşen sosyal sorumluluk sergilerinde bugüne kadar Çaba, İyilik İçin Sanat ve Parıltı gibi Türkiye'nin önde gelen vakıf ve derneklerine katkı sağladık. Bu sergimizde ise PAYDA aracılığıyla genç kızlarımıza vereceğimiz destekte bizimle olan tüm sanatçı dostlarımıza ve sanatseverlere teşekkür ederiz."

Serginin küratörü Figen Batu, sergide 60'a yakın sanatçının yer aldığını aktararak, gelirlerin kız çocukların okuması, onların eğitim ve meslek edinmeleriyle ilgili derneğe bağışlanacağını ifade etti.

Sergiye katılan sanatçılar arasında Ahmet Özel, Ahmet Yeşil, Ayşe Güzelçiftçi, Bahar Kocaman, Bahri Genç, Banu Taşkent, Berna Erkul, Burcu Erkal Salman, Çiğdem Öz, Devrim Erbil, Ebru Eryılmaz, Erkan Yaprakkıran, Esra Meral, Feza Güvenal, Figen Batı, Füsun Aydoğan, Füsun Çağlayan, Gülten İmamoğlu, Hülya Düzenli, Hülya Küpçüoğlu, Hülya Yazıcı, Ilgın Erdem, İclal Erentürk Güçsav, Kadir Aslan, Malik Bulut, Maria Kılıçlıoğlu, Mehmet Babat, Muhterem Pakyürek, Murat Kurt, Mustafa İlik, Müfit İşler, Neslihan Demircioğlu, Nilay Büyükişleyen, Nurdan Örücü, Nurgül Ulu, Özge Gürkan, Ruşen Eşref Yılmaz, Sıla Güven, Simge Milli, Sinan Dağ, Tülin Onat, Zahit Büyükişleyen, Zeynep Çopur yer alıyor.



AA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KADINLARIN GİZEMLİ DUYGULARI TUALE YANSIDI
Türk resim sanatının genç yetenekleri arsında yer alan ve eserleriyle adından sıkça söz ettiren İç...

Haberi Oku