Kültür-Sanat:
RUSYA'da TÜRK YAPIMI RÜZGARI

RUSYA'da TÜRK YAPIMI RÜZGARI

Rusya'nın başkenti Moskova'da gerçekleşen 43. Uluslararası Moskova Film Festivali kapsamında "Kovan" filmi, "Ekim" (Oktyabr) sinemasında izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Gösterime, Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Mehmet Samsar'ın yanı sıra filmin yönetmeni Kaftan, sinema ve dizi oyuncusu Uzerli ve pek çok sinemasever katıldı.

Kaftan, burada yaptığı açıklamada, festivale katılmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, "Burada olmaktan çok memnunum. Çünkü Rusya, kalbimde özel yere sahiptir." dedi.

Kovan filminin başrolündeki Meryem Uzerli de festivalin organizatörlerine minnettar olduğunu dile getirerek, "Duygusal anlar şu an yaşıyorum. Uzun süre sonra izleyicilerle bir arada olmak sevindiricidir." ifadelerini kullandı.

Geçen hafta başlayan 43. Uluslararası Moskova Film Festivali, 29 Nisan'da sona erecek.



AA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KADINLARIN GİZEMLİ DUYGULARI TUALE YANSIDI
Türk resim sanatının genç yetenekleri arsında yer alan ve eserleriyle adından sıkça söz ettiren İç...

Haberi Oku