Magazin:
EFSANE TENORDAN TAHT ADAYINA JEST

EFSANE TENORDAN TAHT ADAYINA JEST

Almanya’da müzikal eleştirmenlerinin Efsanevi Tenor Enrico Caruso’nun tahtına 21. yüzyılda en yakın ilk 5 aday arasında favori aday olarak gösterdiği Can Pulat, 15 Ocak 2019 tarihinde Türkiye’ye gelecek.

Pulat için, ticari danışman Abdullah Koçoğlu, medya planlama uzmanı Tuna Güzelyurt, diksiyon eğitmeni Cüneyt İngiz, televizyoncu ve gazeteci Hakan Küçükbay, dünyaca ünlü grafik ekibi Mr. Aldric Watson TEAM ile yine 3 ayrı ülkede şubesi bulunan web ekibi MAD Medya başta olmak üzere toplamda 48 kişilik bir ekibin çalışacağı belirtildi. Pulat’ın ayıca, şan eğitimini Belçika Kraliyet Akademisi eğitimli Selen Adamadze’den alacağı, tüm çalışmaların dev kadro eşliğinde 1 yıl süreyle devam edeceği kaydedildi.

Pulat, fantezi-arabesk dalında hazırlamak istediği ilk albümünü, 2019 yılının son çeyreğinde piyasaya sürmeyi hedefliyor.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

VOLKAN KONAK'tan JET YANIT
Diyanet İşleri Başkanlığı, kuruma ve Ali Erbaş’a yönelik sözleri nedeniyle şarkıcı Volkan Konak...

Haberi Oku