Magazin:
İKİ CENAZEYE DE KATILABİLECEK

İKİ CENAZEYE DE KATILABİLECEK

Uzun süredir beyin kanseriyle mücadele veren Nur Yerlitaş, önceki gün hayata gözlerini yumdu. Aynı gün, Yerlitaş ile yakın dost olan Bülent Erosy’un annesi Necla Hanım da hayatını kaybetti. Diva Bülent Ersoy, iki cenazeye de katılabilmek için dün akşam saatlerinde Yerlitaş’ın ailesinden özel bir istekte bulundu.

CENAZE NAMAZLARI AYNI CAMİİDE KILINACAK

Modacı Nur Yerlitaş, Ulus Camii’nden kılınacak ikindi namazıyla Ulus Mezarlığı’na defnedilecekti. Fakat Bülent Ersoy, Yerlitaş’ın cenaze namazının da Zincirlikuyu Camii’nde kılınmasını istedi. Ersoy’un ricası aile tarafından kabul edildi. Böylece Ersoy, dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden annesi Necla Hanım ve yakın dostu Nur Yerlitaş’ın cenaze namazında bulunabilecek. Merhum Yerlitaş’ın cenaze namazı ikindi namazına müteakip Zincirlikuyu Camii’nde kılınacak namazın ardından Ulus Mezarlığına defnedilecek, Diva Ersoy’un annesinin naaşı ise aynı vakitte Zincirlikuyu Camii’nde kılınacak namaz sonrası Zicirlikuyu Mezarlığına defnedilecek.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

VOLKAN KONAK'tan JET YANIT
Diyanet İşleri Başkanlığı, kuruma ve Ali Erbaş’a yönelik sözleri nedeniyle şarkıcı Volkan Konak...

Haberi Oku