Magazin:
SIRA DIŞI SAÇ TASARIMINA BÜYÜK İLGİ

SIRA DIŞI SAÇ TASARIMINA BÜYÜK İLGİ

Chakra Güzellik Merkezi Yöneticisi Uğur Yıldız'ın kadınlarımızın güzelliğine dikkat çekmek amaçlı gerçekleştirdiği defile organizasyonunda, yapmış olduğu sıra dışı ve özel saç tasarımları ile izleyenlerden büyük beğeni ve taktir topladı.

Uğur Yıldız, “Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır. Tüm kadınlarımıza özel bakım uygulamalarını öneriyorum. Projemizi destekleyen öncelikle kadınlarımıza, tüm ekibime ayrıca bu güzel imkanı veren Kale Outlet Center yönetimine ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi. Başarılı sanatçılar Banu Öztürk ve Reyhan Cansu muhteşem konserleri ile izleyenleri coşturdu. Ayrıca güzel sanatçı Banu Öztürk, hayranlarına albümünü ücretsiz olarak  imzalayıp dağıtarak projeye destek verdi. Defilenin Koreografisini Tarkan Acar üstlenirken, Dora Ercan, Songül Balpetek, Meltem Güneş, Sevgi Şıt  ve Dilan Aksoy gibi başarılı mankenler, podyumda fındık çuvalı kumaşından Ebru Terim imzalı  özel tasarımlarını tanıtarak'' Kadın Çuval Giyse de Güzeldir” konsepti ile izleyenler tarafından ayakta alkışlandılar.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

VOLKAN KONAK'tan JET YANIT
Diyanet İşleri Başkanlığı, kuruma ve Ali Erbaş’a yönelik sözleri nedeniyle şarkıcı Volkan Konak...

Haberi Oku