MEHMET METİNER'İN TEPESİNDEKİ CİNLER

Mehmet Metiner'in akıl salgılarını merak ettik. Kafasına gizlice sızdık. Meğerse her tipik AK gibi tepesinde cinlerle dolaşıyormuş. Her daim tepişen 2 cini var. Biri sarıklı, şalvarlı, çember sakallı diğeri takım elbiseli, badem bıyıklı. Metiner şimdilerde kara kara düşünüyor: "Akşama TV'de ne pişirsem de millete yedirsem?" diye. İşte tepesindeki cinleriyle konuşması:

HZ. HÜSEYİN İLE YEZİT

Sarıklı, radikal Cin köpürerek "Fazla düşünme ben sana estirir, gürletirim nasılsa" diye bağırır. Badem bıyıklı, ılımlı Cin ise homurdanarak "Temkinli olmalıyız!" diye karşılık verir. Sarıklı Cin tükürükler saça saça bağırarak "Karışma lan işime! Mehmet, birader, bak işler kızıştı. Daha da kızıştırmalıyız." Mehmet "Mesela?" Sarıklı "Hatırlıyor musun? Sana git ekranlarda 'Yezit'le Hz. Hüseyin arasındaki savaşta tabii ki Yezit'in yanındayım' de, demiştim" Mehmet "Hatırlamaz mıyım? Herkes beni konuştu." Badem Cin, Sarıklı'ya alttan tekme savurarak "Ulan sümsük, konuştu da ne oldu? Tepki çekti!" Sarıklı Cin elindeki palayı Badem'e savurarak "Mendebur! Hem reyting aldı hem bizimkilerden aferin. Ne diyecekti ki?" Badem "Hz. Hüseyin'in arkasında geziciler var, deyip gezicileri Alevilere bağlayabilirdi. Yezidimizi de 3. Havalimanı üzerinden başarılı icraatımıza, mesela; Orman kıyımlarına, nehir kurutmalarına, işçi katliamlarına bağlayabilirdi. Böylece Yezitimizi yüceltirdi."

IŞİD İLE GEZİCİLER

Mehmet ellerini ovuşturarak atılır "Sahi fena fikir değil, Irak yine karışmışken..." Badem kibirli bakışlarla Sarıklı'yı süzer. Sarıklı takunyasını Badem'in kafasına fırlatarak "Fasık! Seni dinleseydi bu kadar tanınmazdı!" Badem, Sarıklı'nın uzun sakalını çekiştirerek "Bu kadar açıktan kışkırtıcı olmaya ne gerek var! Halimiz zor, anlamıyor musun?" Sarıklı elindeki döner bıçağını Badem'in kafasına savurarak "Bre kafir! Zındık oğlu zındık! Amaç zati kışkırtmak, kargaşa çıkarmak. Sem Emmi arkamızda. Mehmet, din kardeşim, TV'ye çık de ki 'IŞİD terör örgütü değildir. Doğrusu Kanarya severler derneğinden farkı yoktur. Allah için cihat yapan, bölgeye huzur getirecek din kardeşlerimizdir. Aralarında Türkiye'den giden kardeşlerimiz de var. Kucaklayıcı olalım. Çocukların kafalarını kestikleri, insanların ciğerlerini yedikleri için hemen dışlamayalım. Evren'e hep birlikte pozitif enerji gönderelim. Ne demişler: Paylaştıkça çoğalır sevgiler..." Badem "Ohhaaa...! İyiden iyiye kayış koptu bunda." Mehmet başını iki yana olumsuzlukla sallayıp Badem'e bakarak "Sen ne düşünüyorsun?" diye sorar. Badem "IŞİD'in arkasındaki güçle Gezicilerin arkasındaki güç aynı, de. Kafaları karıştır." Sarıklı yerinde tepinir "Olmaz! Çok hafif! Bayrağı direkten indirenle, Suriye'de kalp söken aynı güç! İşte o güç büyük güç, de! Haydi cihata de!" Sarıklı ile Badem birbirlerine girerler. Metiner'in kafası zonklamaya başlar. TV'ye zonklamayla çıkar. Durum bu. O dört başı mamur saçmalık abidesi laflar ortaya böyle çıkıyor. Yerseniz gari.

NOT: Bugün (Pazar), sizleri Şişli CKD'nin ve Şişli Sanat'ın saat: 15:00'teki açılışına davet ediyoruz. Açılışı dik duruşlu aydınlarımızdan, Ulusal Kanal Programcısı Gülgûn Feyman Budak yapacak. İletişim için Şişli CKD'nin Başkanı, sevgili arkadaşım Müge Köksalan'ın telefonunu veriyorum: 0533 573 51 83

https://twitter.com/FILIZCEMSU
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87