Politika:
AYDINLIK YARINLAR İÇİN KAZANACAĞIZ

AYDINLIK YARINLAR İÇİN KAZANACAĞIZ

Seçim çalışmalarına başlayan CHP’li Dr. Mimar Gülay Yedekci, vatandaşların sorunlarını dinledi. Erken seçim hakkında değerlendirmelerde bulunan Yedekci, “Pazartesi günü itibariyle 55 günümüz var. Erken hatta baskın seçim kararı ile yönetemediğini itiraf eden bir iktidar partisi ile karşı karşıyayız. Halkımız da bu durumun bilincinde. 16 yıldır tek başına iktidar olan bir partinin kronolojisine baktığımızda ekonominin, refahın, dış politikamızın, toplumsal barışımızın sürekli olarak daha kötüye gittiğini görüyoruz. Esnafımız kepenk kapatıyor, işçiler, emekliler geçinemiyor, işsizlik almış başını gidiyor, yandaşlar zenginleşirken vatandaş kırılıyor” dedi.

 

“DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ”

Konuşmasında kadına şiddete de dikkat çeken Yedekci, “Kadına şiddet yüzde 1400 arttı, çocuk istismarı vakaları son 10 yılda 300 bini geçti. Kentler ranta ve talana teslim edildi. Bu kötüye gidişin duracağı gün 24 Haziran’dır. 25 Haziran sabahında karanlığı deleceğiz. Seçim süreci boyunca kuvayı milliye ruhumuz ile bir an olsun yorulmadan, durmadan çalışacağız. Haziran, halk zaferinin adı olacak. Haziranın sonunda doğacak güneşi görüyoruz, tüm halkımızı bu zafere ortak olmaya davet ediyoruz. Mücadele edeceğiz, kazanacağız, başaracağız” ifadelerini kullandı.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KILIÇDAROĞLU'ndan TAZİYE MESAJI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hayatını kaybeden oyuncu Fatma Girik için baş sağlığı mesajı...

Haberi Oku