Politika:
'HDP İÇİN TEK ÇIKIŞ YOLU KENDİNİ DAĞITMASIDIR'

'HDP İÇİN TEK ÇIKIŞ YOLU KENDİNİ DAĞITMASIDIR'

Perinçek'ten Demirtaş'a cevap: 'Türkiye'nin geleceğinde HDP yok'

Terör örgütü PKK'nın propagandasını yapmaktan tutuklu bulunan HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın avukatları aracılığıyla Twitter üzerinden Doğu Perinçek'e yönelik açıklamalarına, Perinçek'ten cevap geldi. Demirtaş Twitterdan yaptığı paylaşımda, “Ben seçilirsem Vatan Partisi’ni kapattırmayacağım. Partiniz dahil, bütün partilerin hazineden adil bir yardım almasını sağlayacağım. Ayrıca siz kazanırsanız söz veriyorum, HDP’yi biz kendimiz kapatacağız. @Dogu_Perincek” sözlerini kullandı.

PERİNÇEK: "TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNDE HDP YOK"

Demirtaş'ın bu sözlerine Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Perinçek Twitter hesabından cevap verdi. Perinçek yaptığı açıklamada,”Mehmetçiğe kurşun sıkma, Aybüke öğretmenleri katletme, toprağımıza mayın döşeme özgürlüğü yok. Her durumda Türkiye'nin geleceğinde HDP yok. @hdpdemirtas “ dedi.

Perinçek ayrıca, “HDP'yi siz kurmadınız ki siz kapatasınız. HDP'yi ABD, İsrail ve PKK kurdu. Onlara güvenmekten vazgeçin sizi kurtaramazlar. Kandil'e beyaz bayrak çektireceğiz. HDP için tek çıkış yolu kendisini dağıtması, HDP'ye üye olan bütün vatandaşlarımızın Vatan Partisi'ne katılmasıdır. Türk de biziz Kürt de biziz. Hepimiz Türk Milletiyiz!” ifadelerini kullandı.



Aydınlık Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KILIÇDAROĞLU'ndan TAZİYE MESAJI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hayatını kaybeden oyuncu Fatma Girik için baş sağlığı mesajı...

Haberi Oku