Politika:
'KARPUZ GİBİ İKİYE BÖLÜNDÜK'

"KARPUZ GİBİ İKİYE BÖLÜNDÜK"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnafın sorunlarını siyasetin gündemine taşımak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlere bugün Hakkari'de devam etti.

Boynuna Türk Bayrağı desenli atkı takan Akşener, ziyaretinin ilk durağı olan Yüksekova'da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinleyen, onlarla dertleşen Akşener; halay çekti, gitarıyla şarkı söyleyen bir genci dinledi, yanına gelen küçük bir kız çocuğunu kucağına alarak sevdi.

“KARPUZ GİBİ İKİYE BÖLÜNDÜK”

Akşener, Yüksekova’daki ziyaretinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Akşener, şunları söyledi:

* Türkiye’nin ilçelerinin esnafını ayırt etmeden geziyorum. Partililerimize değil hangi siyasi görüşten olursa olsun o esnafları geziyorum.

* Kapıdan içeri girdiğimde iktidarı yermiyorum, kendi partimi övmüyorum. Eskişehir’de, Antalya’da neyi söylüyorsam burada da onu söyledim. Özne sadece esnaf, işsiz genç, problemi olan çiftçi, burada ve diğer şehirlerde gördüğüm tableti olmayan ama EBA’dan eğitim gören çocuklar. Bu bilgileri alıp çarşamba günü burada öğrendiğim her şeyi konuşmama koyacağım. Arkadaşlarımız bununla ilgili kanun teklifi verecekler.

* Bugün gördüklerimizin tümü televizyonlarda haber olacak. Ben bir muhalefet lideriyim. Mecliste grubu olan bir siyasi partinin genel başkanıyım. Burada geldiğim zaman iktidar olmadığım için öncelikle sizi dinleyip size dikkat çekmek, iktidarı bu konuda uyarmak ve rekabeti başlatmak durumundayım.

* Müşteri velinimettir esnaf için. Çok uzun zamandır seçmen velinimet olmaktan çıktı. Karpuz gibi bölündük ikiye. ‘Kaşının altında gözün var niye var?’, ‘Gözünün üstünde de kaşın var niye var?’ üzerinden yapılan bir siyasi mücadelenin size faydası yok. Şimdi burada bizi yönetenleri sizlerin dertlerine dikkat çekmek üzere sürekli uyarmaya devam ediyoruz.

Açıklamasının ardından Akşener, Merkez ilçesine geçti.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KILIÇDAROĞLU'ndan TAZİYE MESAJI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hayatını kaybeden oyuncu Fatma Girik için baş sağlığı mesajı...

Haberi Oku