Politika:
'TERÖR ANKARA'da, FAİLLER NEREDE?'

"TERÖR ANKARA’da, FAİLLER NEREDE?"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda cuma namazına gitmek isterken dün Ankara'da evinin önünde sopalı ve silahlı saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın son durumuna ilişkin açıklamada bulundu. Davutoğlu, Özdağ’ın ameliyatının başarıyla sonuçlandığını açıkladı.

“FAİLLER BULUNANA KADAR SORACAĞIM”

Davutoğlu'nun açıklaması şöyle:

Başkent’in göbeğinde siyasi terör saldırısına uğrayan kardeşim Selçuk Özdağ’ın ameliyatı şükür başarıyla sonuçlandı. 24 saat geçti silahlı-sopalı saldırganlar nerede? Azmettirenler nerede? Failler bulunup ortaya çıkarılana kadar soracağım: Terör Ankara’da, failler nerede?”

“GELDİĞİMİZ NOKTA BU MU?”

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi, Yavuz Değirmenci ise Selçuk Özdağ'ın ameliyat sonraıs görüntülerini paylaşarak, “Mesele Selçuk Özdağ değildir. O zaten feleğin çemberinden geçmiş, idamlardan dönmüş korkusuz bir insan. Mesele, biz 21. yüzyılda çocuklarımıza dünyanın süper liginde rekabet eden bir hukuk devleti yerine bir mafya düzeni mi miras bırakacağız? Geldiğiniz nokta bu mu?” diye sordu.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KILIÇDAROĞLU'ndan TAZİYE MESAJI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hayatını kaybeden oyuncu Fatma Girik için baş sağlığı mesajı...

Haberi Oku