Sağlık:
AKTİF HASTA SAYISINDA ARTIŞ

AKTİF HASTA SAYISINDA ARTIŞ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Twitter hesabından paylaştığı tabloya göre; son 24 saatte 109 bin 443 test yapıldı, 1572 kişide koronavirüs tespit edildi. Tedavi görenlerden 47 kişi hayatını kaybederken, 1003 kişi de iyileşti. Bugünkü verilerle, toplam test sayısı 7 milyon 247 bin 935, toplam hasta sayısı 271 bin 705, toplam vefat sayısı 6 bin 417, hastalarda zatürre oranı yüzde 7,6, ağır hasta sayısı 991, toplam iyileşen hasta sayısı 245 bin 929 oldu.

'GÜÇ TEDBİRDE'

Bakan Koca verilere ilişkin, "Kayıplarımızın ve ağır hastalarımızın sayısını azaltacak olan da bitirecek olan da tedbirlere tam uyumdur. Aktif hasta sayımız artmaya devam ediyor. Tedbirlere uyarsak kazanan biz olacağız. Güç tedbirde." değerlendirmesinde bulundu. 



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

ACİL SERVİS BOŞALTILDI
İstanbul Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne zehirlenme belirtisi ile getirilen 2 işçinin tedavisi...

Haberi Oku