Sağlık:
ANTALYA'DA HER YÖNÜYLE SEKS KONUŞULACAK!
ANTALYA'DA HER YÖNÜYLE SEKS KONUŞULACAK!

Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği (CİSED) ve German Society for Social Scientific Sexuality Research (DGSS) tarafından 17 - 20 Nisan 2014 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan 21. Uluslararası Cinsel Sağlık Kongresi’nin teması “Seksoloji ve Cinsel İşlev Bozukluklarının Tedavisindeki Gelişmeler” (Advances in Treatment of Sexual Dysfunctions and Sexology) olarak belirlendi.

Son bilimsel araştırmalar ve yeni uygulanmaya başlanan cinsel tedavi yöntemleri cinsel sağlık bilimindeki tartışmaları hep gündemde tutuyor. Elde edilen yeni bulgular tedavi uygulamalarını değiştirecek gibi görünüyor. Kongre için seçilen bu temayla, başta orgazm ve cinsel istek sorunları olmak üzere cinsel işlev bozukluklarının tedavileri bakımından yeni yaklaşımların ayrıntılarıyla tartışılması bekleniyor.

Tüm ruh sağlığı profesyonellerini ve ilişkili diğer disiplinlerdeki hekimleri Antalya’nın en güzel mevsimlerinden biri olan Nisan ayında 21. Uluslararası Cinsel Sağlık Kongresi’nde buluşmaya çağıran organizasyon komitesinin davetlisi olarak kongreye katılacak birbirinden değerli bilimadamları da şöyle;

Prof. Dr. Gerald R. Weeks, Prof. Dr. Vamık Volkan, Prof. Dr. Cengiz Güleç, Prof. Dr. Neşe Kocabaşoğlu, Prof. Dr. Nesrin Dilbaz, Prof. Dr. Remzi Oto, Dr. Nancy Gambescia, Dr. Kathryn Hall, Dr. Marita McCabe, Uz. Dr. Akif Poroy, Uz. Dr. Tahir Özakkaş, Dr. Orhan Derman, Dr. Bülent Uran, Dr. Ersin Akpınar, Dr. Aydan Ünsal Aksöyek, Psk. Serap Güngör, Dr. Gamze Sinem Çağlar, Dr. Esra Aktepe Keskin, Dr. Jacob Pastoetter, Dr. Mehmet Sungur, Dr. İnci Erkin


Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

ACİL SERVİS BOŞALTILDI
İstanbul Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne zehirlenme belirtisi ile getirilen 2 işçinin tedavisi...

Haberi Oku