Sağlık:
BU GÜN SON GÜN

BU GÜN SON GÜN

KPSS puanı ile yapılacak olan Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusunu tamamlayan adaylar arasından, Sağlık Bakanlığı bünyesinde hizmet vermek üzere hemşire, ebe, sağlık teknikeri/teknisyeni gibi birçok alan ve branştan 12 bin personel alımı yapılacak.

Sağlık Bakanlığı 12 bin sağlık çalışanı alımı tercihleri 23:59’da sona erecek. Adaylar gün içerisinde Sağlık Bakanlığı KPSS-2020/14 Tercih Kılavuzunu inceleyerek gerçekleştirecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BRANŞLARI

ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile 12 bin sözleşmeli sağlık personeli alınacak. 7.000'i Hemşire, 1.700'ü Ebe ve 2.864'ü Sağlık Teknikeri/Teknisyeni olmak üzere Psikolog, Sosyal Çalışmacı, Biyolog, Odyolog, Çocuk Gelişimcisi, Diyetisyen, Fizyoterapist, İş ve Uğraşı Terapisti, Dil ve Konuşma Terapisti, Perfüzyonist ve Sağlık Fizikçisi unvanlarında alım yapılacak.

PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI TAMAMLANIYOR

Adaylar tercihlerini, 01 – 07 Aralık 2020 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Tercih işlemleri, 07 Aralık 2020 tarihinde saat 23.59'da  sona erecektir.

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2020/14  Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM'nin httpss://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

ACİL SERVİS BOŞALTILDI
İstanbul Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne zehirlenme belirtisi ile getirilen 2 işçinin tedavisi...

Haberi Oku